Za dostop do vseh funkcij foruma in za boljše sodelovanje, prosimo, da se prijavite oziroma registrirate.
Forum Rubikova kocka Rubikova kocka
Forum o mehanskih ugankah

RSS feed
Izrazoslovje
Pojdi na stran: Nazaj  1, 2, 3, 4, 5 | Prikaži vse

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo foruma » O Rubikovi kocki
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
marko9
Napreden kockar
Napreden kockar

PrispevekObjavljeno: petek, 16.07.2010 15:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja jaz mam skopirano ker grem na morje danes pa se učim ker še tega neznam.pa ko probavam zadno ploskev rešit mi uspe 1 od 10
tako da bi mi pomoč prav prišla
Nazaj na vrh
MV
Mojster
Mojster

Klub-RK
PrispevekObjavljeno: nedelja, 18.07.2010 14:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Napiši v google "How to solve the Rubik's cube under a munute videojug), po tistmu sem se jez naučil. Še za kej pa poblej bob burton oll pa pll.

P.S.: Sej bi dal link, ampak zdele mam net prek satelita, tko da je zlo počasen. Pa še omejeno mam (mam plačano za toliko ur).
Nazaj na vrh
eClimber
Mojster
Mojster

Klub-RK Skype Chat
PrispevekObjavljeno: ponedeljek, 23.08.2010 07:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Obstajajo kakšni slovenski prevodi za izraze buffer zone, circle (krog, cikel?), breaking in new circle, shoot to position?
Nazaj na vrh
terier
Rekorder
Rekorder

Klub+ZK Skype Chat SLO-team
PrispevekObjavljeno: ponedeljek, 23.08.2010 09:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne, za te besede še nismo izumili standardiziranih prevodov Srečen drugače pa je cycle, ne circle Mežik
Nazaj na vrh
Prikaži prispevke stare največ:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo foruma » O Rubikovi kocki Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran: Nazaj  1, 2, 3, 4, 5 | Prikaži vse
Stran 5 od 5

Pojdi na:  
Ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Lahko odgovarjaš na teme v tem forumu
Ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne moreš glasovati v anketi v tem forumu