Za dostop do vseh funkcij foruma in za boljše sodelovanje, prosimo, da se prijavite oziroma registrirate.
Forum Rubikova kocka Rubikova kocka
Forum o mehanskih ugankah

RSS feed
StackMat merilec
Pojdi na stran: Nazaj  1, 2, 3 | Prikaži vse

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo foruma » Programska in strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
matejm1994
Mojster
Mojster

Klub-RK Skype Chat
PrispevekObjavljeno: sreda, 09.06.2010 15:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Adut je napisal/a:
Torej končno sem dobil StackMat iz popbuying.com in sem vse prej kot zadovoljen.

1. baterija ni priložena! Žalosten
2. ne dela! Šokiran Tolčenje

Groza timer mi ne dela, sumim na iztrošene baterije, ampak sem že 3 preizkusil (tudi 2 novi, sicer poceni). Prikazovalnik prikaže 0.00, ampak res malce svetlo, ko vstavim baterijo za trenutek utripneta tudi rdeča in zelena led lučka. Kakšen nasvet?

A more biti baterija res povsem polna, da deluje?

Hje, enak probem. Ubistvu se zažene, vendar potem preneha delati. Je pa res, da sem jaz dobil baterije zraven, vendar pa so bile "razlite". Sem pa kar z njimi probal, z drugimi pa še ne. Jih moram kupiti.
Nazaj na vrh
xfactor
Velemojster
Velemojster

Klub-RK Skype Chat
PrispevekObjavljeno: sreda, 09.06.2010 19:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ojoj, moje sožalje adut. Moj stackmat je super in odlično deluje, edino kar bi jaz naredil - nove baterije, če ne dela pa mail na popbuyng.
Nazaj na vrh
Adut
Rubik
Rubik

Klub+ZK Skype Chat
PrispevekObjavljeno: sreda, 09.06.2010 19:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Torej, StackMat sem vendarle usposobil. Pa lepo po vrsti...

Po doooooolgem čakanju je iz Daljnega vzhoda preko K3tchUpa vendarle priromal moj StackMat. Kupil sem tegale.
Torej, kot sem se že jezil, baterije jim ni uspelo priložiti, kar pa je vseeno bolje kot, da ti jo priložijo in se ti razlije po napravi (kar smo tudi že doživeli). Nadalje, merilec preprosto ni deloval, kupil sem kar 3 baterije, saj sem sprva menil, da so bile preveč iztrošene. Bil sem že precej obupan in sem pač storil zadnji korak pred vračilom, napravo sem razstavil. Kar sem videl, lahko rečem samo tristo kosmatih žab. Še pred leti, v srednji šoli (smer elektronika) tudi res antitalentom ni uspelo skupaj spocati tako slabega vezja. Vezje je umazano, spoji slabi, žičke se komaj držijo, skratka obup. Popravim stik do plošč na dotik. Timer sedaj dela, hitro zaprem to žalost nazaj. Verjamem, da Kitajčki za ameriški trg vendarle ne izdelujejo tako površno, zato priporočam nakup StackMatov (če boste imeli možnost) v Ameriki pa še ceneje je.

Kot prvo sem naredil test lovljenja 1,00 sekunde. In z veseljem vam sporočam, da sem ovrgel teorijo, da imajo StackMati časovne luknje, vsaj ta model brez spomina (zgoraj link) serija 2008/11.

Opravil sem kar 500 meritev (n=500) in tukaj so rezultati:

Prvi stolpec je čas v sekundah, v drugem stolpcu pa je število meritev s tem časom.

1 x vse različne vrednosti: n=86
2 x vse različne vrednosti: n=191
3 x vse različne vrednosti: n=234
4 x vse različne vrednosti: n=400
5 x vse različne vrednosti: n=422
6 x vse različne vrednosti: n=424
7 x vse različne vrednosti: n=432
8 x vse različne vrednosti: n=445

Torej, vsaka vrednost se je pojavila najmanj 8 krat.

10 x 1,00s: n=120
20 x 1,00s: n=374

Ni pa težko doseči tudi majhne vrednosti, kot je npr. 0,01 sekunde!
Nazaj na vrh
Vinko
Veteran
Veteran

Klub+ZK Skype Chat SLO-team
PrispevekObjavljeno: sreda, 16.06.2010 16:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Očitno so popravili pomankljivosti.
Nazaj na vrh
Adut
Rubik
Rubik

Klub+ZK Skype Chat
PrispevekObjavljeno: sobota, 26.06.2010 13:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tako, StackMata nisem mogel več usposobiti, sem poizkusil zaspajkati, ampak se je plastika stopila (ja kontakti so na plastični foliji z zarisanim prevodnikom, zdaj pa spajkaj to Trdoglav). Res žalostno, da tako dolgo čakaš, plačaš relativno veliko, na koncu je pa zanič.

Skratka, ne naročajte StackMatov s kitajske, ker je tvegano. Če mi ne pošljejo novega, bodo nakupi in oglaševanje trgovine popbuying.com in vseh njihovih podružnic na tem Forumu banani, uporabniki pa boste kaznovani, če ne boste upoštevali bana. Žal mi je za takšno situacijo, ampak preveč sem vložil v ta projekt, da me bodo zdaj zajebavali neki kitajčki. Vam sporočim, kako bova uredila s K3tchUpom, če bova uspela kaj iztržiti pri njih.
Nazaj na vrh
xfactor
Velemojster
Velemojster

Klub-RK Skype Chat
PrispevekObjavljeno: nedelja, 04.07.2010 03:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jao res škoda si najdražji timer na celi strani kupil pa je piece of sh*t jaz sem pa najcenejši model pa je super.
Nazaj na vrh
marko9
Napreden kockar
Napreden kockar

PrispevekObjavljeno: torek, 13.07.2010 16:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se da kupit ta cubetimer v sloveniji?
Nazaj na vrh
bibitk4
Kockar
Kockar

Klub-RK Skype Chat
PrispevekObjavljeno: torek, 13.07.2010 17:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

marko9 je napisal/a:
Se da kupit ta cubetimer v sloveniji?

Žal ne... Hladnokrven
Nazaj na vrh
marko9
Napreden kockar
Napreden kockar

PrispevekObjavljeno: sreda, 28.07.2010 11:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kaj stackmat mora bit priklopljen na računalnik?
Nazaj na vrh
Adut
Rubik
Rubik

Klub+ZK Skype Chat
PrispevekObjavljeno: sreda, 28.07.2010 22:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne rabi biti in tudi ne more biti vsak, povezava je možna le pri modelih z izhodom za priklop...
Nazaj na vrh
Prikaži prispevke stare največ:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo foruma » Programska in strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran: Nazaj  1, 2, 3 | Prikaži vse
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Lahko odgovarjaš na teme v tem forumu
Ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne moreš glasovati v anketi v tem forumu