Za dostop do vseh funkcij foruma in za boljše sodelovanje, prosimo, da se prijavite oziroma registrirate.
Forum Rubikova kocka Rubikova kocka
Forum o mehanskih ugankah

RSS feed
Osebje Foruma Rubikova kocka

Ta forum je zaklenjen! Ne moreš objavljati, odgovarjati ali urejati.   Ta tema je zaklenjena! Ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kazalo foruma » Pravila in ureditev foruma
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Adut
Rubik
Rubik

Klub+ZK Skype Chat
PrispevekObjavljeno: sreda, 22.07.2009 14:38    Naslov sporočila: Osebje Foruma Rubikova kocka Odgovori s citatom

------------------------------------------------------------

Spoštovane kockarke, spoštovani kockarji!

Tukaj se predstavljamo osebje Foruma Rubikova kocka in Vam sporočamo, da smo Vam zmerom na voljo. Za pomoč se obrnite na osebo, ki pokriva področje za katero se zanimate.

Adut [piši mi]

Letos bom (upam) diplomiral na Fakulteti za šport. Hobiji: računalništvo, kolesarjenje, poker...

Dosežki na področju mehanskih ugank:
Rubikovo kocko sem prvič rešil že kakšnih 15 let nazaj, znam pa rešiti tudi vse popularnejše mehanske uganke. Posredno (preko spletne strani, e-pošte pa tudi v resničnem življenju) sem naučil rešiti RK precej preko 100 kockarjev...
Specializiran za področja:
- tehnična pomoč na Forumu,
- preproste metode,
- splošno o Rubikovi kocki in ostalih ugankah,
- kockarji in družba.

--------------------

crystal [piši mi]

Letos bom maturiral na ŠGV, naprej grem študirat računalništvo. Hobiji: računalništvo, kockanje, fitnes, igranje klavirja, igranje trobente, kolesarjenje, smučanje...

Pred letom in pol sem začel s speedcubing-om, udeležil sem se tekmovanja v Supernovi. Nisem ravno talentiran, sem pa vztrajen. Name se lahko obrnete za kakršen koli nasvet, tudi izven kockanja (rad vidim, če me kdo kontaktira po ZS)...
- flash timer,
- Fridrich metoda,
- zanimivosti s področja mehanskih ugank.

--------------------

entertement [piši mi]

Študiram fitofarmacijo. Hobiji: borilni športi, žongliranje, vse kar je adrenalinsko, video igre-playstation...

Z Rubikovo kocko sem se spoznal že v rani mladosti. Sestavim vse velikosti od 2x2x2 do 20x20x20 pa tudi večje. Vedno odprt za vsa vprašanja!
- hitrostna metoda Fridrich in ostale teorije (ZZ-VH),
- splošni nasveti ter video vodiči,
- velike kocke, 4x4x4 in večje.

--------------------

g0mb05 [piši mi]

Obiskujem gimnazijo v Lendavi v upanju, da jo bom dokončal čez dve leti. Moji hobiji so: sestavljanje Rubikovih ugank, igranje harmonike, Travian...

Neuradni rekord za 3x3x3 kocko 13.36 s, za rubik's magic 0.92 s, drugače pa si moje uradne rezultate lahko ogledate tukaj:
http://www.worldcubeassociation.org/results/p.php?i=2009GOMB01
Zavzemam se za ustanovitev društva, reprezentance in organizacijo tekmovanj.
- hitrostno reševanje,
- posebne discipline,
- SLO-team.

--------------------

jurc [piši mi]

Letos grem v 9. razred OŠ. Hobiji: košarka, smučanje, poslušanje glasbe...

Prvič sem rešil kocko lani med novembrskimi počitnicami, imam kar veliko zbirko kock, sestavim vse kocke do 7x7x7...
- reševanje večjih kock,
- CFOP metoda,
- modifikacije kock.

--------------------

K3tchUP [piši mi]

Študiram medicino (počasi ampak zanesljivo). Hobiji: plavanje, razne cirkuške stvari (žongliranje, diabolo, devil sticks...), gledanje TV nanizank...

Prvič sem sestavil kocko šele decembra 2008, v dobre pol leta prišel do časov pod 20s. Znam rešiti vse mehanske uganke, ki se pojavljajo na uradnih tekmovanjih WCA. Naročeval kocke iz tujine za veliko večino aktivnih obiskovalcev foruma.
- nakup kocke preko interneta,
- Fridrich metoda,
- raznorazne mehanske uganke,
- splošni nasveti na Forumu.

--------------------

terier [piši mi]

Obiskujem Gimnazijo Poljane. Moji hobiji: programiranje, hekanje, ekstremni športi (skejtanje, parkour), glasba (kitara, bobni)...

Prvič sem rešil kocko v začetku leta 2008, boljše rezultate pa dosegam šele od februarja 2009.
- programi in simulacije,
- kocka 3x3x3,
- modificiranje kock.

--------------------

Vinko [piši mi]

Študiram na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani; že blizu konca. Hobiji: šport (tek, planine, balinanje, karte...), internet, elektronika...

Kocko sem prvič sestavil v prvem letniku srednje šole (cca. 4 min po neki knjigi v srbohrvaščini). Ponovno sem se navdušil nad kocko oktobra lani in začel z učenjem CFOP metode. Rešiti znam tudi 2x2x2 in 4x4x4 kocko ter megamix. Udeležil sem se uradnega WCA tekmovanja v Budimpešti:
http://www.worldcubeassociation.org/results/p.php?i=2009KOBA03
- programska in strojna oprema,
- izdelovanje preprostih elektronskih pripomočkov za kockanje.

Spomnimo se tudi bivših članov osebja, ki vam bodo prav tako z veseljem pomagali.

Kus [piši mi]

Obiskujem Gimnazijo Poljane. Hobiji: LEGO kocke, računalništvo, žongliranje, kompliciranje...

Rešiti znam vse kocke od 2x2x2 do 15x15x15; Rubikovo kocko sem prvič rešil septembra 2008, naučil pa sem jo reševati še vsaj 15 prijateljev; pogosto rešujem kocko pod vodo...
- posredne zadeve v zvezi z mehanskimi ugankami,
- inovacije,
- splošne debate in polemiziranje.

--------------------

sru [piši mi]

Sem dijak Srednje elektro - računalniške šole v MB, zadnji letnik tehniške gimnazije. Moji hobiji so: šport, računalništvo, filmi...

Reševati sem začel marca 2009, rešiti znam kocke vseh velikosti. V svet "kockanja" sem popeljal tudi nekaj prijateljev.
- splošno o kockah,
- kocka 2x2x2,
- neugankarske vsebine.
Nazaj na vrh
Prikaži prispevke stare največ:   
Ta forum je zaklenjen! Ne moreš objavljati, odgovarjati ali urejati.   Ta tema je zaklenjena! Ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    Kazalo foruma » Pravila in ureditev foruma Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas

Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne moreš glasovati v anketi v tem forumu